Følg

Vandværksløsningen kan ikke administreres i Internet Explorer 11

Vi oplever problemer med at Microsoft's seneste opdatering af Internet Explorer, til version 11 medvirker til at man bliver "smidt ud" af administrationssiden så snart man har logget ind.

Vi anbefaler at I i stedet for benytter jer af Mozilla Firefox-browseren til at administrere jeres løsning.

I kan hente browseren gratis her: https://www.mozilla.org/da/firefox/new/